Links

Links

Een kleine kennel met chocolade kleurige Pomeranians waar op een verantwoorde manier af en toe een nestje wordt gefokt uit gezonde ouders.


Eigenaar van een Zweedse en Finse Lappenhond. De Finse Lappenhond is een jonge zwart met crème kleurige dekreu met uitstekende gezondheidsresultaten.


Fokker van de Finse Lappenhond die in 2018 haar 1e nestje verwacht. De pups groeien op in huiselijke kring en de ouderdieren hebben hun gezondheids-screening gehad.


Fokkers van de Finse Lappenhond die incidenteel een nestje fokken met hun teefjes. De pups groeien op in huiselijke kring. Gezondheid en het gezond houden van het ras heeft hun prioriteit. Niet alleen de verplichte medische keuringen zullen worden gedaan maar er wordt ook gekeken naar het karakter van de toekomstige ouders.


De website van de Finse lappenhonden Vereniging Nederland. Op deze site vind u alles over het ras, de aanschaf, (kennismakings-) evenementen, geplande nesten etcetera.


De Finse Lappenhonden club website met informatie over niet alleen de Finse lappenhond maar ook de Zweedse Lappenhond en de Lappen-herdershond.